Kontaktné informácie

EUJUICERS, s.r.o.


Šalviová 5042/2
945 01 Komárno

Telefón: +421 357 725 090
Mob. telefón: +421 908 788 028

IBAN: SK5211000000002940005548
Zod. osoba: Roman Palacka

Prevádzka

Šalviová 5042/2,
945 01 Komárno

Email: sk@eujuicers.com

Otváracia doba
Po - Št 8.00 - 12.00h / 13.00 - 16.00h
Pia 8.00 - 13.00h
So - Ne -zatvorené-

Novinky

Nekŕmte svojho psa éčkami a radšej mu pripravte zdravú pochúťku v sušičke

28.3.16
Glutaman, umelé farbivá, éčka - tieto prísady ľudskému telu škodia. U psov je to rovnaké. Preto stále viac majiteľov zvierat hľadá prírodné alternatívy. Jednou z nich sú masové maškrty zo sušičky. [viac]

Sušenému mäsu dodá šmrnc správna marináda. Máme pre vás 3 osvedčené recepty

15.3.16
S worcestrom alebo s limetkou? Pri príprave sušeného mäsa jerky máte na výber mnoho spôsobov, ako ho ochutiť. V nasledujúcom článku vám prinášame 3 tipy, ktoré vám určite zachutia. [viac]

Ako sa starať o sušičku potravín, aby vydržala čo najdlhšie

1.3.16
Sušička potravín bude vaším verným spoločníkom dlhé roky - ak sa o ňu dobre postaráte. Našťastie sa nemusíte báť, starostlivosť o sušičku potravín je mimoriadne jednoduchá. S našimi tipmi ju zvládnete raz dva. [viac]

Máte zásobu starých jabĺk? Nasušte si ich!

15.2.16
Gazdinky sa pustili do veľkého jarného upratovania a mnoho z nich zistilo, že im v pivniciach ostali zásoby minuloročných jabĺk. Hoci scvrknuté plody veľmi pekne nevyzerajú, sú stále plné vitamínov. [viac]

Pripravte si ovocné kože podľa food blogerky roku 2015 Kitchenette

30.1.16
Že ste o nich ešte nepočuli? Je najvyšší čas to napraviť. Ovocné kože sú totiž plné vitamínov a ľahko ich pripravíte v sušičke. [viac]

Výživné banány milujú športovci. Kúpte ich v zľave a nasušte si ich

11.1.16
Ani v zime nemusí vaša domáca sušička zaháľať. Keď budú v zľave banány, nakúpte ich a nasušte. Získate tak chrumkavú pochúťku vhodnú napríklad k zdravému maškrteniu pri televízore. [viac]

Skúste tradičné vianočné jedlá so sušeným ovocím a nepriberiete

23.12.15
Chalúpky zapadané snehom, vo svetnici betlehem a miesto drahých darčekov napríklad len jablká. Mnohým ľuďom vadia súčasné Vianoce plné komercie a snažia sa vrátiť k starým tradíciám. K nim určite patria vianočné jedlá zo sušeného ovocia. [viac]

Ako vybrať správnu sušičku k Vianociam? Zaujímajte sa o nasledujúcich 7 údajov

15.12.15
Nenaleťte pri nákupe sušičky potravín. V našom podrobnom sprievodcovi výberom sušičky, vám poradíme, ako si vybrať tú správnu. Sledujte týchto 7 parametrov. [viac]

Trpíte hnačkou? Pektín zo sušených čučoriedok dokáže v črevách zázraky

23.11.15
Stráviť hodiny na záchode sa nechce z nikomu z nás. Bojujte proti hnačke '''prírodnou cestou''' a prekvapia vás rýchle výsledky. Vhodným liekom sú sušené čučoriedky. [viac]

Ako si pripraviť sušené mäso? Čítajte kompletný návod na výrobu jerky

9.11.15
Keď sa indiáni vypravili na vojnovú cestu, nemali sa čas zdržiavať lovom. A aj keby napríklad rýchlo ulovili zajaca, nemohli si ho opiecť. Dym z ohňov by ich prezradil. Preto si so sebou do vakov balili '''zásoby sušeného mäsa'''. [viac]

Sušenie delilo našich predkov od smrti hladom v zime

21.10.15
Keby ľudia podobne ako medvede upadali do zimného spánku, mali by to jednoduché. Stačilo by im v lete a na jeseň nabrať dostatočné tukové zásoby. Nehostinnú zimu by prespali v brlohu a prebudili by sa až na jar. [viac]

Sušené ovocie z obchodov nedávajte deťom, je plné síry

9.10.15
Problémové éčka nájdete vo väčšine balení sušeného ovocia zo supermarketov. Takzvané sírnee ovocie by ste preto nemali dávať deťom. Výrobcovia odporúčajú plody opláchnuť, ale ani tak nie je 100% zaručené, že sa látka vymyje. [viac]

Ponáhľajte sa na trh pre lacná jablká a v zime budete radi za zásobu krížaliek

21.9.15
Ľudia sa často sťažujú, že na kvalitné a zdravé jedlo nemajú peniaze. Teraz na jeseň je to však len výhovorka. Trhy sú plné jabĺk, ktoré zoženiete za pár centov. Preto sa oplatí nakúpiť ich vo veľkom a z časti pripraviť krížalky. [viac]

Miesto rúry majú vitariáni doma sušičku. Inšpirujte sa ich zdravou kuchyňou

14.9.15
Na púšti panujú teploty 50 stupňov a pôda je prehriata až na 70 stupňov. Života tam je len málo. Koľko života zostane v potravinách, ktoré sú varené pri podobných a vyšších teplotách? Priaznivci surovej stravy alebo takzvanej raw diéty sú presvedčení, že žiadny. [viac]

Keď usušené huby "šuštia," pochutíte si na nich aj za niekoľko rokov

18.8.15
Kým v rakúskych lesoch hubárov nestretnete, na Slovensku si musíte privstať, ak chcete, aby na vás nejaké huby ostali. V hubárčení totiž patria Slováci aj susední Česi medzi svetovú špičku. V prieskume spoločnosti SANEP označilo zbieranie húb za svoju životnú vášeň 17,5% Slovákov a pre ďalších 24% ľudí je to dôležitá súčasť života. [viac]

Neutrácajte za čaje v lekárni a nasušte si liečivé bylinky doma

17.8.15
Nezanášajte telo chemickými liekmi a radšej skúste osvedčené recepty našich babičiek. Na mnoho neduhov stačia bylinné čaje. Podľa prieskumu Slováci ročne utratia za ne neuveriteľných 260 miliónov ročne. [viac]

Bojíte sa starnutia? Zabudnite na krémy a radšej jedzte sušené ovocie

31.7.15
Vrásky na čele, ochabnutá koža a degenerujúci mozog. Starnúť nechce nikto z nás. Urobíte však oveľa lepšie, keď namiesto drahých krémov investujete do zdravej stravy. Aspoň to tvrdia výskumníci z Národného inštitútu pre verejné zdravie v Helsinkách. [viac]

Paradajky vedia bojovať s rakovinou. Nasušte si ich do zásoby

16.7.15
Sú guľaté ako jablká a chutia, ako by vyrástli v rajskej záhrade Eden. Preto sa im hovorí rajčiaky. V súčasnosti patria medzi najobľúbenejšiu zeleninu a len v Česku poľnohospodári v roku 2014 zožali 8 497 ton paradajok. [viac]

Predstavujeme vám 9-táckovou sušičku Excalibur 4926TBCD!

8.9.14
5-tácková sušička nestačí? Riešením je náš nový 9-táckový model! [viac]

Nový recept

14.3.12
V sekcií Recepty našich zákazníkov nájdete nový recept! [viac]

Skladová dostupnosť

14.3.12
Všetky sušičky Excalibur máme na sklade! [viac]
Košík
Váš košík je prázdny

O sušení

Sušenie potravín pochádza zo starovekých čias, kedy bolo nutnou potrebou a nie kulinárskou lahôdkou. Moderné metódy uchovávania potravín prostredníctvom chladenia, zmrazenia, konzervovania alebo pasterizácie túto starovekú metódu sušenia potravín takmer vytlačili z nášho podvedomia. Cez všetky naše technológie skladovania potravín však zostáva sušenie jedným z najviac výživným, bezpečným, úsporným a chute zachovávajúcim spôsobom konzervácie potravín.

Ďalšie užitočné odkazy: Vodné Filtre | Odšťavovače | Obilné mlynčeky